Lååång dag

Av gooniesInga kommentarer

Igår var  det utställnings dax igen. Denna gången hade Jenny och jag hastigt och lustigt bestämt att åka till Alfta. Vi hade bara två hundar med oss, så det var ju alldeles lagom att hålla ordning på utan mammorna 🙂

Vi fick gå upp i ottan, klockan 4 åkte vi från Karlstad mot Alfta. Och vi var framme i god tid, trots att ca en mil av vägen… om man nu kan kalla det väg, när man spårar sig fram bland stooora stenbumlingar. Så hemresan valde vi en lite längre väg men med ASFALT hela vägen 😀 ! Och det var riktigt trevligt att se nya vyer av Dalarna som vi åkte genom 🙂 Måste åka fler gånger uppåt i vårt vackra land, jag har sett väldigt lite av Sverige upptäcker man då.

Utställningen kunde bara ha gått lite, lite bättre. Happy (Goonie’s Happiness) blev 2:a bästa tik med Reserv-Cert, så vi var verkligen nära att knipa ett första Cert… Så vi håller tummarna för nästa gång förstås. Thore (Lärkängen’s Unbreak My Heart) som Jenny hade med sig blev 2:a i öppenklassen.

Dagens lärdom… Lämna inte kvar en godispåse i bilen en varm dag (-Dä smakar ju gött i allafall) 😉 och bildörren är inte något bra bord till frukostmackan. Thore har en tank i dalarna även om han tyckte den var lite felstavad Tores tank…

Bilder från utställningen finns HÄR.

JWW-10 Goonie’s Happiness, 2:a bästatik res-cert

 

 

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox