Underbara soooool!

Av goonies6 Kommentarer

Idag har vi haft en härlig dag i solen tillsammans med Anne-Marie, Thomas, Jenny, Mona och Martina. Och förstås inte minst alla våra hundar 🙂 som passade på att ha kul tillsammans. Kameran fick följa med, och oj vad många bilder det blev. Tror dock inte jag lyckades få med allihop på någon bild, alltid var det någon som inte syntes. Ett härligt gäng med Lärkängen’s och Goonie’s hundar. Du kan se fler bilder från promenaden på vinterbilder 2

 

Okategorieserat

6 kommentarer till “Underbara soooool!”

 1. Cattis skriver:

  Härliga Bilder !

 2. Mona skriver:

  Hej
  Vilka härliga bolder, tack för en helt perfekt em. Vi får göra om detta snart igen. Ha det gött

 3. André Neby skriver:

  Gud – ser bare helt herlig ut! En gang… en gang skal vi komme over til Sverige og følge med på en tur:-)

  1. goonies skriver:

   Ja, det tycker jag ni ska! Hoppas vi får lika härligt väder också. Super skön dag! 🙂

 4. Visst var det en härlig dag!!!!!! Bill var verkligen trött när han kom hem. Lite kul för honom som bara har våra tråkiga tikar att försöka få igång. Lunchen på IKEA var inte helt fel heller. Så mysigt att ha tid att sitta och bara prata av sig en stund. Syns i morgon. Känns lite pirrigt. Tänk om jag har fel. Det blir en enorm besvikelse.

  1. goonies skriver:

   Jaaa, kan bara hålla med. Önskar fler dagar som denna 🙂 Håller tummarna att vi ser små tassar imorgon- spännande….

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox