Lilleström

Av gooniesInga kommentarer

Igår var vi till Lilleström på utställning. Vi hade en strålande dag i ringen. Vilken härlig debut bland de stora grabbarna för Frasse (Goonie’s King of the Sun) och Pia. Frasse tog sitt första Cert, han blev 3:a bästa hane och Norsk juniorvinnare-17 blott 12 månader gammal 🙂 Stort grattis Pia och Roger! Brorsan Egon (Goonie’s Knight to Remember) var 2:a i juniorklassen fint visad av matte Mona som även visade Hebbe (Goonie’s Highlander Lad) som blev dagens BIR-veteran, 2:a bästa hane och Norsk veteranvinnare-17 🙂 Grattis Mona och Perry! Själva visade vi lilla sötnosen M (Goonie’s Jewel in the Crown) som tog tik-Certet och blev 4:a bästa tik, vi är så glada över alla hundars prestationer. Alla skötte sig så fint i ringen och förstås extra kul att domaren Anders Tunold-Hanssen tyckte så bra om våra hundar 🙂

Cert-hundarna "M" Goonie's Jewel in the Crown och "Frasse" Goonie's King of the Sun

Cert-hundarna ”M” Goonie’s Jewel in the Crown och ”Frasse” Goonie’s King of the Sun

I väntan på stora ringen, "Hebbe" Goonie's Highlander Lad

I väntan på stora ringen, ”Hebbe” Goonie’s Highlander Lad

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox