Sundsvall

Av gooniesInga kommentarer

I fredags åkte jag (Mia) och Mona mot Sundsvall. Vi tog det lugnt på vägen upp och gjorde flera stopp, i bilen hade vi en ljudbok som förgyllde tillvaron också 🙂 Vi bodde på Scandic i stan i Sundsvall, så vi rastade hundarna ordentligt innan vi var framme. Hundarna skötte sig fint på utställningen alla fyra vi hade med. Först ut var Mona med sin Ben (Goonie’s Heart and Soul) han blev 2:a i sin klass med CK och slutade som 4:a Bästa hane. I samma klass var Barneys bror Dio (Goonie’s I Yam What I’Yam) med, det var så kul att se honom eftersom jag inte sett honom sedan han var en liten valp. En glad och välskött kille så härligt att se <3 🙂 Sedan var det Barneys tur (Goonie’s Informal Prince) han skötte sig så bra, jag är väldigt glad bara över det! Han blev 2:a i Championklassen med CK och blev 3:a Bästa hane. 😀 Sedan var det Mona och Nessie (Edenbridge Chocolate Shock) som skulle ändra ringen, Nessie blev 1:a i klassen med CK men oplacerad i Bästa tik. Sedan var det bara jag och Sammeth (Alistair’s Perfect Mix) tur, jag tyckte det kändes som hon visade sig bra men vi blev oplacerade utan CK, så inte så bra enligt dagens domare. Men så är det ju i denna bedömings-sport! Här kommer lite bilder från dagarna! 😀

Dio (Goonie's I Yam What I'Yam)

Dio (Goonie’s I Yam What I’Yam)

Dio (Goonie's I Yam What I'Yam)

Dio (Goonie’s I Yam What I’Yam)

Dio (Goonie's I Yam What I'Yam)

Dio (Goonie’s I Yam What I’Yam)

Dio (Goonie's I Yam What I'Yam)

Dio (Goonie’s I Yam What I’Yam)

Dio (Goonie's I Yam What I'Yam)

Dio (Goonie’s I Yam What I’Yam)

Barneys brorsa Dio (Goonie's I Yam What I'Yam)

Barneys brorsa Dio (Goonie’s I Yam What I’Yam)

Här har vi Kerstin igen

Här har vi Kerstin igen

Här är Veronicas Kerstin (Cool Heart's A Kind of Magic)

Här är Veronicas Kerstin (Cool Heart’s A Kind of Magic)

Nessie fick vara fotomodell :)

Nessie fick vara fotomodell 🙂

Vackert i vårt avlånga land.

Vackert i vårt avlånga land.

Vi är på väg! Sammeth, Barney, Ben och Nessie

Vi är på väg! Sammeth, Barney, Ben och Nessie

BIR & BIM i Sundsvall

BIR & BIM i Sundsvall

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox