Tillbakablick… 2014!

Av goonies1 Kommentar

Vilket år det blev 2014!

Stort tack till Mona som visat sina fina killar Hebbe och Ben under året!

Page11

Page12

Page15

Page16

Page18

Page19

Vi är väldigt stolta över Hebbes fina barn. Vi håller tummarna för Hebbes dotter Jewel i USA som ska vara med på den stora utställningen i Westminister den 16:e februari man kan se livestream på akc.org så då ska vi hålla ögonen öppna. Syskonen Lipton och Astrid har vunnit fina placeringar under året. Unga Bert och Polly har vunnit många Cert under året och även BIR, BIG o BIS placeringar trots sin unga ålder. Viggo har också han vunnit fina placeringar från championklassen. Det är så kul att följa alla barnen världen över – det är fler som är värda att nämnas. Cassie och duktiga matte Marina i Italien har visats med framgång, hon är också väldigt duktig på lydnad. Syskonen till Bert och Polly har även de vunnit en del i sina hemländer, Madde i Finland, Sansa i Tyskland och Alis i Tjeckien. Minnas Elsa har blivit champion i finland. Ecco och husse har tävlat appell i sök, vi håller tummarna att det går bättre nästa gång! Enda och Calle som visar sig så duktiga bland fåren!

Page20

Okategorieserat

En kommentar till “Tillbakablick… 2014!”

  1. Mona skriver:

    Hej!
    Ja vilket år vi haft med våra fina Goonie´s killar, tack till er Gun & Mia för allt fint samarbete. Jag är så glad och stolt över våra fina framgångar under 2014.Det har varit så kul att se alla Hebbe barna som är så duktiga. Nu ser jag fram emot ett nytt år 2015

    Kram Mona

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox