Mycket att fira!

Av gooniesInga kommentarer

Vart ska vi börja? Vi börjar med att fira Hebbe (Ch Goonie’s Highlander Lad) som i helgen blev BIM på den internationella utställningen i Växjö för domare Carin Åkesson. Grattis till matte Mona som sköter honom så otroligt bra 😀

Här har vi en BIR & BIM bild!

BIM Ch Goonie's Highlander Lad BIR Alistair's Rock the Boat

BIM Ch Goonie’s Highlander Lad BIR Alistair’s Rock the Boat

Ch Goonie's Highlander Lad

Ch Goonie’s Highlander Lad

 

Brorsan Ben (Goonie’s Heart and Soul) fick VG men blev placerad 1:a i öppenklassen av 7 hanar. Jag har aldrig varit med om någon domare som givit så mycket VG och G till så många hundar… Så Ben var i gott sällskap 😉 Vi hade också med oss Happy (Ch Goonie’s Happiness) hon blev 4:a i championklassen med CK och Sammeth (Ch Alistair’s Perfect Mix) blev 1:a i championklassen och 2:a bästatik, snyggt visad av Jenny- STORT TACK!!! Sammeth var även med i kennel Alistair’s uppfödargrupp som blev 2:a i BIS:et.

Hebbe barn att vara stolt över…

Det var två av hans valpar som var med i Växjö, med Saffy (Ch Malandex Xpatriate) som mamma. Polly (Alistair’s Troublemaker) drog det längsta strået och blev BIR-valp och senare även BIS-4:a -Grattis Johan, Nina och Hanna! Syrran Ninja (Alistair’s Talk About Love) blev 2:a med HP fint visad av matte Anne-Marie.

Alistair's Talk About Love
Alistair’s Talk About Love

 

Alistair's Troublemaker

Alistair’s Troublemaker

Hans son Mattis (Certain’s Heart of Gold), med Certain’s Gentle Touch som mamma har HD A och ED ua 😀 Grattis till matte Emelie!

Sist med inte minst, så tog hans son Lasse (C.I.B. DUTCH & Luxemburg CH Lärkängen’s Firsticebear) med Wendy, Ch Lärkängen’s Trendy Miss Wendy som mor sitt sista CACIB för att bli internationell och holländsk champion! Det var ju extra skoj att det var för en svensk rasspecialist, Charlotte Sandberg (kennel Farmarens) han blev också bäst i rasen och placerad 3:a i gruppen!

-Thanks for the photos and congrats Cornelia and Lasse! 😀

 

Ch Lärkängen’s At Firsticebears

Ch Lärkängen’s At Firsticebears

Ch Lärkängen’s At Firsticebears

Ch Lärkängen’s At Firsticebears

Så var det slut på glädje besked, var rädda om era nära och kära! Kram på er!

 

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox