Vilken Happy dag!!

Av gooniesInga kommentarer

I söndags var vi till Köping på utställning. Det var verkligen en Happy dag 😀

Först ut var hanarna där Mona och Perry hade med Ben och Hebbe, Ben blev 3:a i öppenklassen utan Ck. Hebbe blev 2:a bästa hane 😀 så kul! Sedan var det dag för våra tjejer, där Sammeth var först ut och hon började med att bli 1:a i öppenklassen med CK 😀 Sedan var det Happys tur och även hon blev 1:a med CK i championklassen. I bästa tik var det Happy som blev dagens bästa tik med Sammeth på 2:a plats och därmed sista certet för att bli Svensk utställningschampion! I BIR och BIM var det Vickys Happy som blev bäst i rasen och det var vi ganska nöjda med eftersom vi skulle åka vidare till Charlotte för att titta på hennes valpar.

Här är en bild på BIR och BIM! Från vänster ser vi BIM CH. Goonie’s Happiness och BIR CH. Svassas Born Happy, domare var Paula Heikkinen-Lehkonen.kopiaIMG_9384

 

Sedan åkte vi till Charlott som har tio valpar, 7 tikar och 3 hanar efter Hebbe och Lucy hos kennel Old Smuggler’s. Så fina och goa små liv! Jättekul att se dem 😀 Här nedan var det meningen att alla tio skulle vara med, men tyvärr missade vi en så det är nio med på bilden. Visst är de söta, många av dom har tantecken som mamma Lucy och farfars mor Ztampa, alla är svarta. Hör gärna av dig till Charlotte om du är intresserad av en valp.

 

kopiaIMG_9655

kopiaIMG_9636

 

Här är en av dem tillsammans med mormor Mia som är 15 år gammal 🙂kopiaIMG_9631

Här har vi några nya bilder av vår nyblivna champion ”Sammeth” SE UCH SE JV-12 Alistair’s Perfect Mix!

kopiaIMG_9715

kopiaIMG_9693

 

 

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox