Bada bada och bada lite mer!

Av gooniesInga kommentarer

 

hundbadDSC_0459

Om jag hade vetat att vi skulle hitta en så här fin strand så hade jag ju tagit kameran med, så det fick bli lite bilder från telefonen. Vi som skulle se om det var denna stigen som gick till en jaktstuga som mamma kom ihåg, men den ledde till något mycket trevligare 😀

 

hundbadDSC_0460

Vilket härligt ställe 😀

 

hundbadDSC_0465

Tur att det inte var någon där så hundarna kunde busa runt utan att skvätta ner någon, så himla skönt för dem! Man verkligen njuter av att se hur härligt både de och vi tyckte det var. Här är de fyrbenta badbrudarna!

hundbadDSC_0486

hundbadDSC_0493

 

Ha det så skönt!

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox