Nytt år nya födelsedagsbarn!

Av gooniesInga kommentarer

Nu har vi varit dåliga att uppmärksamma…

Den 22 januari fyllde farbror Zeb (Goonie’s Daily News) 14 år! Stort grattis ZEB!!! Tack för kortet Hans 🙂

 

Den 26:e januari fyllde H-kullen 4 år! Stort grattis hela högen 🙂 Hebbe, Ben, Happy, Harry, Hilma, Wilma och Elsa! Detta var ju ett tag sedan, men man kan ju aldrig se sig mätt på små beardisvalpar! Eller hur!!! 😀

 

 

Vi har också varit iväg på årets första utställning, men den försöker vi glömma snabbt! Det finns skojigare saker att lägga energin på som dagens härliga vårväder. Härlig sol som riktigt värmde under hundrundorna. Vilken tur man har hund så man kommer ut!

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox