Snygg bilder

Av gooniesInga kommentarer

Vi började året med att ta lite nya bilder av våra lurvar. Här har vi Barney (Goonie’s Informal Prince) 

Han är en riktig nallebjörn just nu, så det var inte lätt att få pälsen att ligga ner. Det lossnar massor varje gång jag borstar honom nu, men det syns ju inte förutom att han blir mer och mer ljus uppe på ryggen.

Här har vi Sammeth (Alistair’s Perfect Mix) som bara blir vackrare med åldern, riktigt fin om vi får säga det själva 😉

Till sist har vi Happy (Goonie’s Happiness) som har blivit så mörk nu, hon är nästan kolsvart. Det syns lite dåligt i solens sken men det är spännande och se pälsutvecklingen på dom. Riktigt fin hon också förstås 🙂

 

 

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox