Gott Nytt År 2013!

Av goonies4 Kommentarer

Lite tillbaka blickar från året som gått.

Året började med Mollie och Jum-Jums valpar som föddes i mars. Så mysigt med valpar 🙂 riktiga godingar!

I Maj blev Happy Svensk Utställningschampion.

I juni tog Hebbe sitt första CACIB i sverige när han blev BIM i Avesta i regn och rusk. Han blev sedan på specialen i Morokulien bästa hane och BIM för domare Janet Wood, Pepperjay.

Han avslutade också året med att ta sitt andra svenska CACIB och bli Svensk Vinnare-2012 och BIR på årets sista utställning i Stockholm för domare Janet Lewis, Potterdale.

Brorsan Ben har också gjort ett fin fint år i utställnngsringen när han på specialen i Morokulien blev 1:a med CK i den stora öppenklassen. Han blev också 1:a med CK och R-Cert i Stockholm. Han har även under året gjort MH med 1:a på skott.

 

Vårt lilla yrväder Sammeth (Alistair’s Perfect Mix) har också gjort bra ifrån sig i ringarna de gånger hon varit med. Hon tog ett Cert på specialen i Morokulien för domare Janet Wood, Pepperjay. Hon blev även Svensk juniorvinnare-2012 i Stockholm för domare Janet Lewis, Potterdale.

 

Hebbe (Goonie’s Highlander Lad) har även under året blivit pappa till en kull valpar hos Maria Sand, kennel Certain’s, fyra valpar 2 hanar och 2 tikar alla svarta en med tantecken. I april föddes en kull Hebbebarn hos kennel Topikan i Finland. Det blev 4 hanar och 2 tikar alla svarta. Vi är också mycket stolta över att alla de fem Hebbe och Wendy valparna här i sverige har A-höfter. Lasse som bor i Belgien har B och Jewel i USA väntar vi tills hon fyllt 2 år innan vi får veta. Fem av valparna har tagit Cert, Lasse i Belgien har vunnit stort och blivit BIR och BIG-placerad många gånger. Jewel i USA har fått två titlar HIC och GCD. Hon har också gjort bra ifrån sig i utställningsringarna ”over there” bland annat blev hon 2:a av alla tikar på den amerikanska specialen! En av valparna har genomfört ett godkänt Vallanlagstest. Vi är så stolta över er alla!

Vi har också haft en deltagare i det svenska vallningsmästerskapet, där Mika och Tuijas Gimme blev 2:a i mästarklassen, bra jobbat vi är så stolta över er!

 

När vi blickar framåt så kanske vi får en kull med valpar efter Happy under våren 2013.

Vi önskar er alla ett riktigt bra år 2013!

Okategorieserat

4 kommentarer till “Gott Nytt År 2013!”

 1. Tuija & Mika skriver:

  Gott Nytt År 2013 och vi ser fram emot att det blir lika fina år för Goonie´s som 2012, i framtiden också ! Tack för det att vi har här hemma två absolut härliga Goonie´s wovar som är riktiga beardisar :)Speciellt är vi stolta över Gimme som har visat sig att ha vallnings egenskaper i högsta klass i rasen.

  Hälsningar, Tuija, Mika & Mysak o Gimme

  1. goonies skriver:

   Ja, det var riktigt skoj att se er ”in action” i Lingbo på vallningsmästerskapet. Kul att ni lägger ner så mycket jobb på att göra det Gimme gillar mest 😀
   Kram till båda killarna Mysse o Gimme!

 2. Mona skriver:

  Hej!
  Ja ett helt underbart år för Goonie´s. Jag är så glad att ha två fina pojkar från er, tack för ert förtroende. Nu är det bara att kämpa för att Hebbe ska ta sitt sista CACIB under 2013. Ben kanske kan ta CERT

  Kram Mona

  1. goonies skriver:

   Hej!
   Visst hoppas vi att det blir ett sista CACIB för Hebbes del 🙂 och jag håller också tummarna för Ben också förstås!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox