Happy!

Av gooniesInga kommentarer

I helgen var jag och Martina till två hundutställningar. Vi började vår resa tidigt på lördag morgon mot Österbybruk, där vi skulle ställa ut Hebbe (Goonie’s Highlander Lad) och Happy (Goonie’s Happiness). Jag känner mig alltid stressad när det är massor med hundar innan vår ras startar. Vi kom från helt fel håll till parkeringen så någon parkeringsavgift var det ingen som ville ha. Vi fick förstås gå ganska långt och krokiga vägar hit och dit och ner för en brant slänt ner på utställningsområdet, det var en utmaning som vi klarade galant 🙂 Väl framme vid ringen insåg vi att att slå upp något tält var inte tal på, trångt som bara den och eftersom vi hamnade under ett stort äppelträd så hade vi skugga. Fast just denna dag så ville vi ju ha lite sol, för oj så kallt det blev. Burr burr… Det var tillslut Hebbe som fick ut och röra sig i ringen, han blev 2:a i championklassen och 3:a bästa hane. Det var första gången som Martina visade honom själv och det såg riktigt bra ut 🙂 Så duktiga båda två! Sedan var det Happys tur men det försöker vi glömma, för hon fick bara ”very good” denna dag 🙁 Ja, ja bara att ”bryta ihop och komma igen” Det vara våra valpars fina pappa Jum-Jum som blev bäst i rasen och även bäst i gruppen! Sedan styrde vi mot hotellet där vi skulle vila lite… och hoppsan så var klockan 19.40 bara att bege sig till restaurangen och få i sig lite mat, skynda oss att rasta hundarna och sedan på med TV:n och hejja på Loreen! Det gick ju som en dröm 🙂

Nästa dag styrde vi bilen mot Vallentuna. Idag var det en varm sol som mötte oss och vi fick en lugn morgon eftersom vi även idag hade massor med hundar innan oss i ringen. Mumsig hotellfrukost är ju aldrig fel 😀

Hebbe skulle visas först, och idag blev han 1:a i championklassen och 2:a bästahane med Reserv Cacib 😀 Fin fint! Här kommer en liten filmsnutt från Championklass hanar. Det är Applecore Aliceson som springer först efter honom kommer Hebbe (Goonie’s Highlander Lad)

MOV_0117

Men det var ändå Happys revange som vi blev mest glada för. Hon blev 1:a i öppenklassen och 2:a bästatik med CERT CHAMPIONAT och Reserv Cacib 😀 Ibland undrar man om det verkligen var samma hund man visade, i mina ögon såg hon lika ut- men det är ju domaren som dömer.

I lördags flyttade lilla Shaggy eller Isak som han heter nu. Lycka till i ditt nya hem gladaste lilla Isak!

Okategorieserat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox