Grattis grattis!

Av goonies1 Kommentar

Helt galet, idag var Hebbe (Goonie’s Highlander Lad) och Wendys (Lärkängen’s Trendy Miss Wendy) barn till Lidköping på SKK:s utställning. Lipton (Lärkängen’s Aiming for the Stars) tog Cert och blev 2:a bästa hane, Astrid (Lärkängen’s Always Amazing) ville inte vara sämre hon. Samma visa en gång till, Cert och 2:a bästa tik! Båda två har nyss fyllt ett år! Synd att man måste jobba, jag hade gärna velat vara med och se dom. Hebbe ställde också upp med avelsgrupp för första gången och de fick HP. Jag hoppas att Mona kanske fick någon bild, de var inte kvar till finalerna började. Men vilken dag 🙂

Stort grattis på er!!! De ser ganska nöjda ut, eller hur 😀

Tack för det härliga kortet Jenny och grattis än en gång alla inblandade!  🙂

Okategorieserat

En kommentar till “Grattis grattis!”

  1. Mona skriver:

    Hej! ja vilken härlig dag det blev. Alla Hebbe barna är så fina. Kan inte vara annat än stolt över denna Snyggningen. Vi ses kram Mona

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Taste Theme created by Jabox