Arkiv

Från juli, 2022

Besök av Embla och matte

No Comments

Idag har vi haft besök av fina Embla och matte Annelie. Verkligen skoj att träffa en så välskött och fin tjej som smälte in här hemma som hon alltid funnits här, så härligt att se.

Mor Tindra (Goonie’s Keep Shining) i mitten med sina fina döttrar Embla (Goonie’s Magic Mix) och Minou (Goonie’s Merry and Bright)
Embla (Goonie’s Magic Mix)
Minou (Goonie’s Merry and Bright) och Embla (Goonie’s Magic Mix)

Trevlig sommar!

No Comments

Vi kikar tillbaka på vad som har hänt. ”Tindra” (Ch Goonie’s Keep Shining) har gjort doftprov i Nosework som hon klarade, vi har också tävlat i Nosework 1 behållare enskilt moment där vi hittade alla fyra kartonger 🙂

Tindras dotter ”Minou” (Goonie’s Merry and Bright) blev BIM och tog sitt första Cert i Västerås.

BIR Typografens Quirky ’N’Quaint BIM Goonie’s Merry and Bright

I Hällefors tog ”Frasse” sin sista pinne för att ta sin första agility-titel så numer heter han AGHD I NO JV-17 NORD UCH Goonie’s King of the Sun! Bra jobbat av er team Frasse!

I Sandefjord i Norge var ”Egon” och blev BIM med Cert och CACIB och tog därmed sitt Norska championat så han heter numer DK UCH NO UCH SE UCH Goonie’s Knight to Remember! Grattis Mona!

Vi har haft trevligt på SBC:s 50 års firande på Gålö och har nyss kommit hem. Vi har träffat en massa härliga människor som alla älskar våra lurvar.

Här syns vår goa valpköpare Carin med ”Skype” (Goonie’s Identity Skype) som har fått en liten lillasyster som kallas Godis. Alltid lika trevligt att ses!
Här ser vi mamma Gun med Dustin och Sammeth och bakom ser vi Mona och hennes hundar Egon, Cindie, Tosca och Dajko. Detta gäng och jag och tre hundar till bodde tillsammans i vår stuga på Gålö.
Här har vi ”Minou” Goonie’s Merry and Bright som på torsdag blev dagens BIS junior och 4:a av alla tikar! Helt otroligt, vi är så glada för detta! Tikarna dömdes av David Hyde, Natterjack UK
Här har vi Roger och ”Frasse” AG HD I NORD UCH NO JV-17 Goonie’s King of the Sun som denna dag blev 3:a med CK av 12 st fina Championhanar. Hanarna dömndes av John Ritchie, Dykebar, UK. Stort grattis!
Här ser vi Mona och ”Egon” NO UCH DK UCH SE UCH Goonie’s Knight to Remember som fick Excellent båda dagarna, så fin kille du har Mona!
Vår ”Dustin” SE UCH Goonie’s Looks and Smiles blev 4a av hanarna på Beardie superstar som Christel Smedberg dömde
Underbara ”Frasse” som liksom matte älskar agility, de slutade även detta år som 2a i klubbmästerskapet efter halvsyrran Ebba. Grattis till er!
”Embla” (Goonie’s Magic Mix) blev bästa tik och tog sitt första Cert i Alfta med matte Annelie! Så himla kul, vi är så glada för detta -Stort grattis!!
Tack till fotografen Anette Bussman också
BIR var Farmarens Yakety Yak som även blev champion denna dag! -Grattis Lena!
Blue Taste Theme created by Jabox