Arkiv

Från februari, 2022

Dags för uppdatering

No Comments

Vi börjar att summera lite snabbt året som gått. Året började med att Tindra (Ch Goonie’s Keep Shining) fick en kull med valpar tillsammans med Dylan (Ch Farmarens Dark N’Handsome). Två hanar och två tikar, varav vi har Minou (Goonie’s Merry and Bright) kvar hos oss.

Tindra, SE JV- 17 SE UCH DK UCH Goonie’s Keep Shining och hennes valpar
Nisse, Ruffus, Embla och Minou

Dustin (Goonie’s Looks and Smiles) gjorde debut i utställningsringen och han lyckades att i raketfart bli champion med tre Cert på raken på sina tre första utställningar! Han var också iväg och gjorde BPH med skott -som han trivdes där, goa killen!

Dustin, SE UCH Goonie’s Looks and Smiles

Tindras bror Frasse (Ch. Goonie’s King of the Sun) har tävlat massor av agility med matte Pia och de har kämpat på så bra! De blev 2:a på Beardisklubbens klubbmästerskap, så duktiga. Nu fattas det bara en pinne i hopp och en pinne i agility för att få ännu två titlar till snyggningen! Vi håller tummarna för ett par pinnar till under 2022! Husse Roger har varit och visat honom på två inoff utställningar där han blev BIS och BIS-2, härligt Roger!

Frasse, NORD UCH NO JV-17 Goonie’s King of the Sun

Tindra och Frasses bror Egon (Goonie’s Knight to Remember) var utställd under hösten och lyckades bli BIR (Bäst i Rasen) i Vänersborg för domare Johnny Andersson och fick ett Nordic-Cert- Grattis matte Mona, kennel Old Castlebridge! Egon har också blivit stolt pappa till två kullar valpar under året, han lämnar alla färger.

Egon, DK UCH SE UCH Goonie’s Knight to Remember

Blue Taste Theme created by Jabox