Arkiv

Från augusti, 2017

Dåligt med uppdateringar!

No Comments

Hej!

Man skulle ju kunna tro att det inte har hänt så mycket under året om man kikar på vår hemsida som är dåligt uppdaterad nu. Vi har hunnit med lite saker under våren och sommaren.

Mona har ställt ut sina pojkar och för det mesta har det gått väldigt bra! Stort grattis framförallt till Hebbes (Ch Goonie’s Highlander Lad) BIS-veteran vinst på SKK:s internationella utställning i Ransäter -fantastiskt kul! 🙂 På den norska specialen blev Hebbe BIM och BIR-veteran för domare Karen Edwards från UK, även Egon (Goonie’s Knight to Remember) skötte sig fin fint och blev BIR-valp på samma utställning.

BIS-veteran Ch Goonie's Highlander Lad

BIS-veteran Ch Goonie’s Highlander Lad

I Ransäter var det också ”Frasses” (Goonie’s King of the Sun) debut i utställningsringen och han blev BIR-valp och utplockad i den första gallringen i den stora ringen. Matte och husse fick lite blodad tand, så vi håller tummarna att det går lika bra i fortsättningen! 🙂

Vår lilla pärla ”M” (Goonie’s Jewel in the Crown)  har fått prova på att valla får, och tillslut trillade polletten ner och hon fick ett godkänt vallanlagstest – tur att vi fick ha en prova-på tur i hagen på förmiddan! Annars hade det inte gått tror jag 🙂 Hon har också ställts ut en del och fått ck på alla utställningar, 1 CACIB och 1 Cert och 2 r-Cert har hon fått på de fem starter hon gjort i år.

"M" Goonie's Jewel in the Crown

”M” Goonie’s Jewel in the Crown

"M" Goonie's Jewel in the Crown

”M” Goonie’s Jewel in the Crown

Den 14:e juli fyllde vår kära lilla ”Flora” (Goonie’s Easy as Pie) 16år! Hon har på äldre dar fått en lite mer lättskött frisyr.

Flora 16 år

Flora 16 år

Vi hade nöjet att träffa på Olle och Alice när vi var till Borås, jätteskoj att se er 🙂

DSC_2443

 

Vi har också varit några dagar till västkusten på semester och jag passade naturligtvis på att ta kort på hundarna. Även om vädret inte visade sig från sin bästa sida så blev det ganska bra 🙂

Page121

Page122

Page123

Page124

Page125

Page126

Page127

Page128

Page129

Page130

Page131

Page141

Page142

Page144

Vi önskar er en alla en fin dag!

Blue Taste Theme created by Jabox