Arkiv

Från januari, 2013

Nytt år nya födelsedagsbarn!

No Comments

Nu har vi varit dåliga att uppmärksamma…

Den 22 januari fyllde farbror Zeb (Goonie’s Daily News) 14 år! Stort grattis ZEB!!! Tack för kortet Hans 🙂

 

Den 26:e januari fyllde H-kullen 4 år! Stort grattis hela högen 🙂 Hebbe, Ben, Happy, Harry, Hilma, Wilma och Elsa! Detta var ju ett tag sedan, men man kan ju aldrig se sig mätt på små beardisvalpar! Eller hur!!! 😀

 

 

Vi har också varit iväg på årets första utställning, men den försöker vi glömma snabbt! Det finns skojigare saker att lägga energin på som dagens härliga vårväder. Härlig sol som riktigt värmde under hundrundorna. Vilken tur man har hund så man kommer ut!

Nya bilder

1 Comment

Idag blev Hebbe förevigad för lite nya kort till årsboken. Vädret kunde ju varit bättre, lite tråkigt med en grå dag och lite snöfall. Men det får duga… Jag tycker nog dessa vart bäst, undrar bara vilket vi ska välja.

Avslutning med beardisbus.

Har ingen bild med alla åtta, men här har vi i alla fall fyra, och Perry förstås 🙂

 

Snygg bilder

No Comments

Vi började året med att ta lite nya bilder av våra lurvar. Här har vi Barney (Goonie’s Informal Prince) 

Han är en riktig nallebjörn just nu, så det var inte lätt att få pälsen att ligga ner. Det lossnar massor varje gång jag borstar honom nu, men det syns ju inte förutom att han blir mer och mer ljus uppe på ryggen.

Här har vi Sammeth (Alistair’s Perfect Mix) som bara blir vackrare med åldern, riktigt fin om vi får säga det själva 😉

Till sist har vi Happy (Goonie’s Happiness) som har blivit så mörk nu, hon är nästan kolsvart. Det syns lite dåligt i solens sken men det är spännande och se pälsutvecklingen på dom. Riktigt fin hon också förstås 🙂

 

 

Gott Nytt År 2013!

4 Comments

Lite tillbaka blickar från året som gått.

Året började med Mollie och Jum-Jums valpar som föddes i mars. Så mysigt med valpar 🙂 riktiga godingar!

I Maj blev Happy Svensk Utställningschampion.

I juni tog Hebbe sitt första CACIB i sverige när han blev BIM i Avesta i regn och rusk. Han blev sedan på specialen i Morokulien bästa hane och BIM för domare Janet Wood, Pepperjay.

Han avslutade också året med att ta sitt andra svenska CACIB och bli Svensk Vinnare-2012 och BIR på årets sista utställning i Stockholm för domare Janet Lewis, Potterdale.

Brorsan Ben har också gjort ett fin fint år i utställnngsringen när han på specialen i Morokulien blev 1:a med CK i den stora öppenklassen. Han blev också 1:a med CK och R-Cert i Stockholm. Han har även under året gjort MH med 1:a på skott.

 

Vårt lilla yrväder Sammeth (Alistair’s Perfect Mix) har också gjort bra ifrån sig i ringarna de gånger hon varit med. Hon tog ett Cert på specialen i Morokulien för domare Janet Wood, Pepperjay. Hon blev även Svensk juniorvinnare-2012 i Stockholm för domare Janet Lewis, Potterdale.

 

Hebbe (Goonie’s Highlander Lad) har även under året blivit pappa till en kull valpar hos Maria Sand, kennel Certain’s, fyra valpar 2 hanar och 2 tikar alla svarta en med tantecken. I april föddes en kull Hebbebarn hos kennel Topikan i Finland. Det blev 4 hanar och 2 tikar alla svarta. Vi är också mycket stolta över att alla de fem Hebbe och Wendy valparna här i sverige har A-höfter. Lasse som bor i Belgien har B och Jewel i USA väntar vi tills hon fyllt 2 år innan vi får veta. Fem av valparna har tagit Cert, Lasse i Belgien har vunnit stort och blivit BIR och BIG-placerad många gånger. Jewel i USA har fått två titlar HIC och GCD. Hon har också gjort bra ifrån sig i utställningsringarna ”over there” bland annat blev hon 2:a av alla tikar på den amerikanska specialen! En av valparna har genomfört ett godkänt Vallanlagstest. Vi är så stolta över er alla!

Vi har också haft en deltagare i det svenska vallningsmästerskapet, där Mika och Tuijas Gimme blev 2:a i mästarklassen, bra jobbat vi är så stolta över er!

 

När vi blickar framåt så kanske vi får en kull med valpar efter Happy under våren 2013.

Vi önskar er alla ett riktigt bra år 2013!

Blue Taste Theme created by Jabox