Arkiv

Från juni, 2012

Debbie

No Comments

Denna glada lilla tjej är kvar hos oss än, men hon vill gärna ha ett eget hem. Debbie (Goonie’s Islander Pearl) är född 23:e mars, så idag är hon 3 månader gammal. Hon söker ett kärleksfullt och varaktigt hem. Hör av dig om du är intresserad!

Ring till Gun Jansson 054-513187 eller maila till goonies@goonies.se

 

Bus med goa vänner!

1 Comment

Nu har de små valparna fått sin spruta så nu kan vi röra på oss lite mer med dom små liven. Idag fick de träna lite på Skutberget och efter det så passade vi på att gå ner till hundbadet. Vi hade tur och var ensamma så våra galna lurvar kunde ösa på fritt en stund vid vattnet. Mona och Martina med Ben, Hebbe, Skrållan och Nessie var med. Själva hade vi med oss Happy, Sammeth, Barney och Debbie. Valparna skötte sig väldigt bra, det är första gången de får vara med på något sånt här. Några vattenälskare är de inte, men spännande tyckte de att det var.  Här kommer en hög med bilder från vår dag!

Nessie och Martina tränar

här kommer bilder på en hög galna och blöta vildar 😀

Nessie

Nessie

Ben som pyntar sig lite

Hebbe har hämtat pinnen

Bara en som fattas på denna bilden!

en som fattas här också…

Sammeth öser på…

Sammeth älskar att bli jagad…

Ben

Ben

Ben njuter i fulla drag

Mollie som fick vara hemma, tror hon är ganska nöjd ändå!

 

Martina & Hebbe

1 Comment

Idag var Martina och Hebbe (Goonie’s Higlander Lad) till Avesta på utställning och de klarar sig ju utmärkt utan oss!

Hebbe blev bästa hane och BIM med sitt första CACIB i sverige!!! 😀 😀 😀

Här är han den vackre gossen, filmen är från när vi var till Sollentuna på utställning och dessa rörelser gillar jag!

På filmen syns först Applecore Aliceson och sedan har vi Hebbe 😀

MOV_0117

Stort grattis Mona, Perry och Martina!

Valparna 12 veckor

2 Comments

Idag blir valparna 12 veckor. Idag fick de följa med till stranden en liten stund, de har i alla fall sett den stora vattenpölen Vänern 😉 Badkrukor är de än så länge. Det var skojigare att springa runt och leka istället. Jag har provat ett nytt hundschampo idag. Mollie och valparna har fått sig ett bad, så just nu dofter det mums av dom.  Schampot jag testat är från Liz (http://www.lizdogstuff.se/) och heter Groomers edge Ultimate och sedan lite balsam Groomers edge Solution. Än så länge är jag nöjd 🙂 Löddrar bra fast jag spätt ut schampot 50 gånger!!! Inte illa.

Här har vi Mollan efter dagens bad 🙂

Å andra sidan 😉

Å så lite bilder på de små, här har vi Barney

Söta Debbie

Fina Debbie

Och tillslut stod hon stilla en LITEN stund…

Barney tränar i utställningskopplet

Vilken sötnos han är

Han var också still en liten stund…

Barney godingen

Sedan var det bus i trädgården, de tränar inför matchen ikväll 😉

Kanske behövs bollen pumpas lite…

Nu får vi hålla tummarna för Sverige!!! Hejja hejja hejja!!!

Utställnings news…

No Comments

Idag fick vi veta att Hebbes (Goonie’s Highlander Lad) och Wendys (Lärkängen’s Trendy Miss Wendy) son Lasse eller Lärkängen’s Firsticebear har gjort ett hattrick och blivit Dutch Juniorchampion! Fyra av hans barn var också till Vänersborg på utställning där alla fick CK!!! 😀 Vi är förstås väldigt stolta över dessa fina barn.

Vi har också fått glädjande nyheter från Finland där Mysaks (Goonie’s Flash of Lightning) dotter Ilo (Tessalonikan Miracle Delight) idag blev Finsk utställningschampion!

Här hemma har vi skuttat och busat på som vanligt.

Dåliga att fota valparna har vi varit också, så här kommer några bilder från förra veckan…

Ta hand om er och era fyrbenta vänner!

Gott och blandat

No Comments

Jag undrar om finaste Mollan stollan kan förlåta mig… Jag har helt glömt bort hennes födelsedag, så grattis G-kullen som blev 7 år samma dag som dotter Happy blev Svensk Utställningschampion!

Lilla Murphy skuttar vidare mot nya äventyr i sin nya familj. Vi önskar honom lycka till i sitt nya hem där han får sällskap av matte, husse, beardisdamen Bibbi och två katter. Och nu får vi lära oss att kalla honom för Dio istället 🙂

Vi har börjat lite smått med lite koppelträning och vi ska nog lära oss detta också, men det tar lite tid förstås. Här är det lilla Debbie som tränar 😉

Vi har fått glada nyheter från Bearded Collie specialen i Norrköping idag. Hebbes (Goonie’s Highlander Lad) och Wendys (Lärkängen’s Trendy Miss Wendy) barn Lipton (Lärkängen’s Aiming for the Stars) och Astrid (Lärkängen’s Always Amazing) har idag blivit 1:a i juniorklassen med CK, Astrid tog också sitt andra Cert och slutade som 3:a bästatik! Hebbe blev 3:a i championklassen med CK. Stort grattis till er alla inblandade! Vi är sååå stolta över er 😀

Blue Taste Theme created by Jabox