Arkiv

Från mars, 2011

Väntans tider…

2 Comments

Tjohoo! Hebbe (Goonie’s Highlander Lad) ska bli pappa! Vi slog nog rekord i antal personer som är med på U.-ljud… men är man nyfiken så är man! Och lyckligtvis såg vi också att det var liv i magen 🙂 så nu är det bara att hoppas att allt går bra. Vi hoppas på små påsk valpar hos Anne-Marie och Jenny, Lärkängen’s kennel. Jag har också lagt in ett till album med vinterbilder från årets promenader.

”Hebbe”

NordV- 10 Goonie’s Higlander Lad

 

Underbara soooool!

6 Comments

Idag har vi haft en härlig dag i solen tillsammans med Anne-Marie, Thomas, Jenny, Mona och Martina. Och förstås inte minst alla våra hundar 🙂 som passade på att ha kul tillsammans. Kameran fick följa med, och oj vad många bilder det blev. Tror dock inte jag lyckades få med allihop på någon bild, alltid var det någon som inte syntes. Ett härligt gäng med Lärkängen’s och Goonie’s hundar. Du kan se fler bilder från promenaden på vinterbilder 2

 

Välkommen till oss!

4 Comments

Välkommen till vår nya hemsida! Får säga tack till min bror Rasmus som hjälpt mig med mycket för att få ordning på saker och ting, det är ju inte alltid lika lätt som det ser ut.

Hebbe har fått träffa en snygg tjej, så vi hoppas på små valpar hos Anne-Marie och Jenny kennel Lärkängen’s vid påsk. Håller tummarna för små Hebbisar och Wendisar!

Här hemma har vi tränat lite agility i ridhuset under vintern. Ruskigt kallt ibland och väldigt sena kvällar, men det är ju oftast väldigt skoj. Flora är pensionerad så det är Mollie som fått träna. Jag har också lånat med Happy ett par gånger. Utställningsträning har vi också pysslat med förstås, man kan ju aldrig träna för mycket 🙂

Må så gott alla & ta hand om er!

Blue Taste Theme created by Jabox